#
photo

Ivo is erkend teamcoach na opleiding 'Leergang Teamcoaching'

Ivo mag zich vanaf nu officieel ‘StiR geregistreerd teamcoach’ noemen. Deze onafhankelijke organisatie staat voor de kwaliteit van coaches, teamcoaches, organisatiecoaches en supervisoren in Nederland. Eén ding is zeker: als je in het StiR register staat, voldoe je aan hoge kwaliteitseisen.  En daar is hij terecht blij mee. Ivo deelt hier zijn passie en drijfveren.

Ivo heeft al jarenlang ervaring als teamcoach. Of het nu gaat om managementteams, startende teams, teams in ontwikkeling, probleemteams of afgehaakte teams: hij laat ze een stap vooruitzetten.  Ivo vertelt: “Ik ben al sinds mijn studie bedrijfskunde bezig met het opzetten en ontwikkelen van teams in organisaties. Dat mensen met aandacht hun vak kunnen uitoefenen in verbinding met elkaar en met hun omgeving, drijft mij telkens weer. Zonder onnodige regels, blokkades en schakels die daarbij afleiden. Door complexe zaken tot de kern terug te brengen, laat ik teams een stap voorwaarts zetten. Mijn stijl is betrokken, prikkelend, authentiek en met de nodige humor.”

Fascinatie voor mensen
Achter deze drijfveren ligt een bijzondere interesse voor mensen. “Mijn fascinatie voor de ambachtelijke mens, de spelende mens en de zingevende mens komt in teams bijeen. Dat mensen hun eigen kleur en stijl kunnen inbrengen. Ik streef ernaar meer bewegingsvrijheid te creëren tussen mensen. In contact met anderen merk je waar jouw mogelijkheden en grenzen liggen. Beter begrip van individuele mechanismen en daar anders mee kunnen omgaan, leidt tot meer bewegingsvrijheid. Zo ontstaat een wisselwerking waardoor het gaat stromen en synergie kan ontstaan.”, vertelt Ivo.

Bevestiging én vernieuwing
De teamcoachopleiding van Martijn Vroemen bestond uit 11 dagen. Als ervaren coach was niet alles in het opleidingstraject nieuw. Toch heeft hij er veel uitgehaald; vele stromingen, methoden en instrumenten passeerden de revue. Wat hij, naast de inbreng van Martijn en de mede-cursisten, erg gewaardeerd heeft, was dat er veel specialisten een gastles verzorgden. Voorbeelden zijn een acteur, een stemtrainer en een mindfulness coach. Het programma was heel breed. Dat vond ik echt gaaf.”

Meer weten over StiR? Kijk dan op deze website.
Ben je benieuwd naar wat Ivo als coach voor jouw team kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Terug naar overzicht
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!