Collegamento Advies zoekt een ervaren adviseur

Ben jij op zoek naar uitdagende opdrachten in gemeenten of de zorg?
Wij helpen opdrachtgevers hun ambities waar te maken. Dit doen we door de te maken keuzes en de daarbij behorende consequenties pakbaar te maken, hanteerbaar (plan) en werkend te krijgen.

Wij kijken altijd vanuit de samenhang van het individu binnen een team en organisatie, in de context van het publieke domein. Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur die dit op een flexibele en ondernemende manier doet. Maar ook een adviseur die zich wil verbinden aan ons team en helpt bij het doorontwikkelen van het bureau.

Onze opdrachten

Wij werken in het publiek domein. Daar zit onze passie. Men name voor de gemeentelijke-, zorg-en welzijnssector, maar ook voor provincies, onderwijs en wooncorporaties.

Onze expertise zit niet op de inhoud van de thema’s die daar spelen. Wij kennen deze, maar focussen ons op het ondersteunen van de organisatie verander- en ontwikkeltrajecten die nodig zijn om de inhoudelijke ambities en doelen te bereiken.

Daarnaast adviseren en begeleiden wij strategische – en tactische vraagstukken met betrekking tot het richten en inrichten van de organisatie. Maar ook het werkbaar maken van de gekozen oplossingen en hoe de organisatie gemanaged en aangestuurd kan worden.

Als laatste zijn wij veel betrokken bij diverse professionaliseringstrajecten met betrekking tot teamontwikkeling, leiderschap en opgavegericht werken, programma- en projectmanagement

Voor voorbeelden van onze opdrachten in gemeenten (en andere sectoren in het publiek domein) zie onze opdrachten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een adviseur die ervaren is in het adviseren van gemeenten en/of zorg en hierin zelfstandig kan opereren. Je ziet makkelijk het “hele plaatje” en kan van daaruit onze opdrachtgevers adviseren en begeleiden. Je doet dat op een verbindende manier en je kunt je makkelijk inleven in de betrokken partijen. Opdrachtgevers vragen je graag terug.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het “passen” in ons team. Je bent betrokken met de collega’s en bij de ontwikkelingen in het bureau. Je levert een actieve bijdrage aan de sfeer en professionele doorontwikkeling van ons bureau.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij werken al 16 jaar succesvol in het publieke domein.

Je komt te werken binnen een hecht team van professionals, die met elkaar zorgen voor een prettige en uitdagende werkomgeving. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap en wordt uitgedaagd je persoonlijk verder te ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden worden altijd in nader overleg ingevuld met veel ruimte voor de eigen wensen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie/contact
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan jouw CV met korte motivatie naar fh@collegamento.nl. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Frank Hermsen via 0646362635.