Collegamento Advies zoekt een junior adviseur

Ben jij op zoek naar een adviesfunctie waarin je veel kan leren en terecht komt in team professionals die jou graag ondersteunt bij jouw opdrachten en beginnende carrière?

Collegamento ondersteunt opdrachtgevers hun ambities waar te maken. Dit doen we door de te maken keuzes en de daarbij behorende consequenties pakbaar te maken, hanteerbaar (plan) en werkend te krijgen. Wij kijken altijd vanuit de samenhang van het individu binnen een team en organisatie, in de context van het publieke domein. Wij zijn op zoek naar een junior adviseur die dit op een flexibele en ondernemende manier doet.

Onze opdrachten

Wij werken in het publiek domein. Daar zit onze passie. Men name voor de gemeentelijke-, zorg-en welzijnssector, maar ook voor provincies, onderwijs en wooncorporaties.

Onze expertise zit niet op de inhoud van de thema’s die daar spelen. Wij kennen deze, maar focussen ons op het ondersteunen van de organisatie verander- en ontwikkeltrajecten die nodig zijn om de inhoudelijke ambities en doelen te bereiken.

Daarnaast adviseren en begeleiden wij bij strategische – en tactische vraagstukken met betrekking tot het richten en inrichten van de organisatie. Maar ook het werkbaar maken van de gekozen oplossingen en hoe de organisatie gemanaged en aangestuurd kan worden.

Als laatste zijn wij veel betrokken bij diverse professionaliseringstrajecten met betrekking tot teamontwikkeling, leiderschap en opgavegericht werken, programma- en projectmanagement

Voor voorbeelden van onze opdrachten in gemeenten, (en andere sectoren in het publiek domein) zie onze opdrachten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een junior adviseur die het “vak” wil leren, maar het ook mooi vindt om uitdagingen aan te gaan waarin niet precies duidelijk is wat de opdracht gaat worden. Je hebt een ondernemende en pro-actieve houding. Je maakt makkelijk contact. Je doet dat op een verbindende manier en kan je makkelijk inleven in de betrokken partijen.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het “passen” in ons team. Je bent betrokken en je  levert een actieve bijdrage aan de sfeer en doorontwikkeling van ons bureau.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij werken al 16 jaar succesvol in het publieke domein.

Je komt te werken binnen een hecht team van professionals, die met elkaar zorgen voor een prettige en uitdagende werkomgeving. Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en wordt daar ook toe uitgedaagd.

De arbeidsvoorwaarden worden altijd in nader overleg ingevuld met veel ruimte voor de eigen wensen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket.

Informatie/contact

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan jouw CV met korte motivatie naar fh@collegamento.nl. Voor vragen over de functie kunt u contact opnemen met Frank Hermsen via 0646362635.