Jorien Zoon adviseur bij

Jorien Zoon

Jorien is een jonge, onbevangen adviseur die oog heeft voor het ‘grotere plaatje’ zonder de details uit het oog te verliezen. Ze is nieuwsgierig, stelt vragen en legt van daaruit makkelijk de verbinding. Haar talent is om nieuwe inzichten in te brengen en om creatieve oplossingen te bedenken. Ze werkt planmatig, maar zoekt hierbij wel de verdieping op door in gesprek te blijven met medewerkers.

Jorien is bestuurskundige met een masterspecialisatie in Organisaties, Verandering en Management. Ze heeft een passie voor verandervraagstukken in het publieke domein. Voor haar masterscriptie liep ze stage bij de Gemeente Utrecht, waar ze onderzoek deed naar de beleving van medewerkers bij een verandertraject binnen de afdeling Wijken.

Jorien over keuzes maken bij Collegamento:

Keuzes maken is voor mij bewust risico’s durven nemen. In een wereld die constant verandert is het maken van keuzes onvermijdelijk om je als organisatie te blijven ontwikkelen. Ik vind het hierbij belangrijk om medewerkers te betrekken en uiteindelijk te zorgen dat zij zich mede-eigenaar voelen van deze ontwikkelingen.