Myriam Sluijter partner bij Collegamento

Myriam Sluijter

Myriam heeft jaren werkervaring op het gebied van strategie- en interne organisatieontwikkelingen en weet strategisch perspectief te combineren met innoverende bedrijfsconcepten. Vanuit een objectiverende, op integraliteit gerichte manier van werken zet zij zich in om zowel proces en inhoud als mensen met elkaar te verbinden. Myriam is gewend te opereren op bestuurlijk niveau en in gevoelige settings.

Myriam studeerde Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht en MBA-Health aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zij bekleedde in haar loopbaan verschillende senior managementfuncties en deed als programma- en projectmanager ruime ervaring op in het begeleiden van grootschalige reorganisatie- en verandertrajecten, bijvoorbeeld als gevolg van fusies en het herinrichten van afdelingen en organisaties.

Myriam over keuzes maken met Collegamento
“Keuzes maken is voor mij synoniem aan lef, ‘persoonlijk’ leiderschap en weten wat je wilt. Daarbij is het helemaal geen probleem om de gebaande paden te verlaten, als je het maar bewust en transparant doet om iets te bereiken. Ik help organisaties bij het realiseren van hetgeen ze voor ogen hebben door middel van een kritische, objectieve blik en een planmatige aanpak.”


Artikelen van Myriam Sluijter

Een passende bezetting: wat is belangrijk?

Hoe maak je zelfstandig werken werkend?