Over Jeanette Veenhuizen

Betrokken, empathisch en praktisch: aan het eind van het traject kun je zelf verder. 

‘Er is écht iets veranderd in mijn werk en leven’. Dat is het resultaat wanneer Jeanette een professional coacht. In dit ontwikkelproces is de kracht van mensen leidend. Met een positieve blik op het aanwezige talent, vol vertrouwen, een stukje nuchterheid en een vleugje humor gaat Jeanette de uitdaging  aan. Door alles heel helder en toepasbaar te maken, slaagt ze er in om mensen echt verder te helpen. Betrokken, empathisch en praktisch: aan het eind van het traject kun je zelf verder. 

Complexe vraagstukken 
Hoe complexer het vraagstuk, hoe uitdagender Jeanette het vindt. De professionals en teams die Jeanette coacht, zitten meestal op een plek wat hoger in de organisatie. Gemeentesecretarissen, bestuurders, directeuren en MT’s. Ook zij lopen tegen vragen aan als ‘Waar word ik nou echt blij van?’ en ‘Hoe sta ik in mijn kracht?’. Hen inzichten geven, vraagstukken hanteerbaar maken, ervoor zorgen dat ze weer nieuwe stappen kunnen zetten en zichzelf ontwikkelen: daarvan krijgt Jeanette energie. En eigenlijk gunt ze dat iedereen, want het is voor ieder mens goed om daar eens bij stil te staan. 

Oprecht en open
Jeanette is zelf het instrument en zorgt er dan ook voor dat ze goed in balans is. Ze vindt het belangrijk dat er een goede match is en dat ze zichzelf kan zijn, zodat ook zij in haar kracht staat. Met die blik kijkt ze ook naar anderen. Daarbij integreert ze het liefst alles: hoe het nu gaat, de voorgeschiedenis, het emotionele, fysieke, spirituele, cognitieve. Alles hangt samen. Geen routine, maar oprecht en open contact. Daarbij zet Jeanette ook Discover in: een instrument om gedrag, drijfveren en talenten snel en direct in beeld te krijgen. 

Ervaring 
Jeanette is arbeids- en organisatiepsycholoog en coach. In het verleden heeft zij ook als klinisch psycholoog en leidinggevende binnen de GGZ gewerkt en had ze haar eigen praktijk. Vanuit die achtergrond is Jeanette ook coach voor professionals met bijzondere kenmerken zoals hoogbegaafdheid, ADHD, Asperger en hoog sensitiviteit. Binnen Collegamento is Jeanette aanspreekpunt voor persoonlijke ontwikkeling van leidinggevenden op tactisch en strategisch niveau en het versterken van onderlinge samenwerking binnen managementteams.
Registraties: A&O registerpsycholoog NIP en GZ- psycholoog BIG (09049254125).

“Keuzes maken is voor mij het middel waarmee mensen tot een authentieke invulling van persoonlijk leiderschap kunnen komen. Ik help mensen keuzes te maken die dicht bij henzelf liggen, waarmee ze in hun eigen kracht kunnen staan. Dat doe ik door inzicht te geven in de eigen kracht, talenten, drijfveren en gedragsstijl en te helpen deze effectief toe te passen in hun (leidinggevende) rol.”
 

Terug naar overzicht
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!