Over Loris Cornelissen

Problemen op te lossen, processen soepeler te laten verlopen en ervoor zorgen dat een organisatie de beste versie van zichzelf wordt.

Loris kijkt met een frisse blik naar organisaties, zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Zijn inzet is om problemen op te lossen, processen soepeler te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat een organisatie de beste versie van zichzelf wordt. Daarbij houdt hij van een creatieve aanpak, en is hij zeer besluitvaardig en analytisch. 

Adviseren en ondersteunen
Loris is nieuwsgierig en kijkt bij ieder project niet alleen naar proces, maar ook naar inhoud. Hij werkt aan vraagstukken zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Met een no-nonsense aanpak en een frisse kijk op zaken, zorgt Loris gegarandeerd voor nieuwe inzichten en praktische oplossingen. Allemaal inzichten en oplossingen die de kwaliteit en koers voor de toekomst borgen. En waarvan hij dan écht energie krijgt, is het behalen van het gewenste resultaat. 

Ervaring
Loris heeft in Nijmegen politicologie gestudeerd. Daarnaast heeft hij twee masterspecialisaties in conflictmanagement. Hij heeft ervaring opgedaan als medewerker van de gemeenteraad in Oss en veel werkervaring in het MKB.  

“Keuzes maken begint voor mij bij het analytisch benaderen van de essentie van de vraag. Eerst denken, dan doen. Hierdoor wordt het duidelijk waar het probleem ligt voordat er gewerkt gaat worden aan de oplossing. Dit zorgt voor een efficiënte werkstijl en gericht resultaat, zowel voor de opdrachtgever als mijzelf.
 

Terug naar overzicht
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!