Vacature: officemanager

Per 1 maart zoeken wij een officemanager. Of eigenlijk zoeken wij iemand die onze adviseurs wil ontzorgen, het kantoor in Driebergen ons ‘thuis’ laat zijn en de verbindende factor is binnen ons bureau.

Herken jij je in bovenstaande persoon, heb je HBO werk- en denkniveau en ongeveer 5 jaar relevante werkervaring dan zijn wij op zoek naar jou. We gaan dan graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn zeer divers. Het varieert van secretariële ondersteuning, het plannen en organiseren van events tot het beheer van de administratieve organisatie en (informatie)huishouding. Maar ook bijvoorbeeld het beheer van de website, sociale media en marketing en aanspreekpunt zijn voor externe partijen.

Je persoonlijkheid

Naast het willen zijn van de verbinder binnen ons bureau vragen wij een flexibele, service- en kwaliteitsgerichte houding. Je bent een zelfstarter die met plezier projecten oppakt, het overzicht houdt en makkelijk de juiste prioriteiten in het werk stelt.

Wat bieden wij jou?

  • Een aanstelling voor 24 tot 32 uur per week met goede arbeidsvoorwaarden. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden.
  • Een prettige en uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief en invulling

 Informatie/contact

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je CV met korte motivatie en een recente pasfoto naar Frank Hermsen, fh@collegamento.nl. Wil je meer weten over ons bureau, kijk dan verder op onze website: www.collegamento.nl.


Meer nieuws

Duurzame inzetbaarheidsscan voor de Zorg | DIZ-scan

Humanitas Deventer: wijzer uit de crisis met corona-ondersteuning

Grip op de woningbouwopgave