#
Organisatieontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Samen pakken we jouw ontwikkelingsvraagstuk aan


Stilstand is achteruitgang. Een veelgehoorde uitspraak die in onze ogen waar is. Want wij vinden het belangrijk om continu te blijven ontwikkelen. Als mens, als team, als organisatie. En soms is daar een expliciete reden voor. Bijvoorbeeld als teams onderling niet lekker samenwerken. Of als je meer samenwerking met de buitenwereld nodig hebt, met andere organisaties. Of misschien zit er een kloof tussen je leidinggevenden en de medewerkers. Maar ook: hoe zet ik talenten en kwaliteiten zo goed mogelijk in? In een team, of als individu. Samen pakken we jouw ontwikkelingsvraagstuk beet en laten pas los als de doelen zijn bereikt. 

photo
Organisatieontwikkeling

Onderling verbinding


Soms vraagt de situatie om een betere samenwerking met andere organisaties. Ieder heeft een eigen werkwijze, dus het is niet altijd gemakkelijk om deze samen te brengen. Het proces om dat toch geruisloos op elkaar te laten aansluiten, pakken wij graag aan. Dit kan ook gelden bij teams; als de onderlinge samenwerking niet optimaal is. Of juist tussen leidinggevende en medewerkers. Waar de kloof ook zit: we werken samen met jou aan verbinding, op allerlei niveaus. En hoe groot die kloof is, maakt niet uit. Hoe complexer het vraagstuk, hoe groter onze uitdaging.
 
 

Ontwikkeling van talenten

Iedereen heeft talenten, vaardigheden en een eigen stijl. We helpen graag om de verschillende kwaliteiten in het team of de organisatie effectief in te zetten en om deze verder te ontwikkelen. In het ontwikkelprogramma gebruiken wij altijd vraagstukken uit de organisatie. Wij geloven er namelijk in dat leren en ontwikkelen in een organisatie het beste gaat, als je het koppelt aan de praktijk. Denk aan thema’s als leiderschapsontwikkeling, samenwerken, projectmatig werken of procesregie. Ook dit kunnen we op individueel, team- of organisatieniveau aanvliegen. 
 

Persoonlijke ontwikkeling

Wie ben je, waar word je blij van en zit je nog op de goede (werk)plek? Loop je vast in je eigen functie of zie je een medewerker enorm worstelen? Als reguliere coaching geen baat meer heeft, ben je bij ons aan het goede adres. Wij weten altijd weer beweging te krijgen, door te kijken naar iemands drijfveren en hoe deze nog wel of niet aansluiten bij de organisatie. En door talenten en vaardigheden optimaal te benutten. Of juist om in een open gesprek tot de conclusie te komen dat iemand niet meer op de juiste plek zit en te onderzoeken wat wel past. Dat zorgt voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte in de organisatie.  
 
 
Wat wij ook doen
•    Zijn de visie en strategie nog niet helder genoeg? Dan zetten we eerst een stapje terug, om daarna sneller vooruit te kunnen.
     Ook in het ontwikkelen van visie en strategie kunnen wij van toegevoegde waarde zijn. 
•    Staan de visie en strategie helder op papier? Dan is het tijd voor de volgende stap: dit in de praktijk brengen. Ook hierin zijn we gespecialiseerd. 
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!

`