#
Visie en Strategie

Visie en Strategie

Samen kijken naar de mogelijkheden


Ben je op zoek naar een adequate visie en strategie? Omdat er bijvoorbeeld in je omgeving van alles verandert of omdat je zelf stappen wil maken? Of zoek je naar een juiste manier om met die nieuwe ambities en eisen om te gaan? Wat de aanleiding ook is: wij bekijken samen met jou waar je naar toe wil (of moet) gaan en wat daarbij nodig is. In een brede context, maar altijd concreet en praktisch. 

 

photo
Visie & Strategie

Van buitenaf


Als organisatie in het publiek domein is verandering een constante factor. Ontwikkelingen in de omgeving of nieuwe wetgeving bijvoorbeeld. Wat betekent dat voor jou als organisatie? Moet je anders gaan werken of zaken anders gaan organiseren? Of nieuwe verbindingen maken met andere partijen? Wij kijken daar graag naar samen met jou. Inzoomend op wat er speelt en wat de impact is op jouw organisatie. Om dit vervolgens te vertalen naar keuzes én wat die keuzes betekenen. Wij brengen de strategie, visie en consequenties helder in beeld.  
 
 

Naar binnen toe

Vraagt de nieuwe koers om een andere manier van werken? Of is het nodig om de lijnen intern anders uit te zetten om zo een stap verder te komen? Hoe ziet de organisatiestructuur, de sturing, de systemen en het leiderschap eruit als je dat goed wilt doen? En welke samenwerking met partijen in de omgeving of in de keten heb je daarbij nodig? Daarover denken wij graag mee. De inhoud is jullie expertise. Natuurlijk weten wij daar het nodige van, wel zo handig, maar wij adviseren over de organisatiekundige en veranderkundige kant van het proces. Zodat je weet hoe je die gewenste verandering slim en effectief aanpakt. 
 
Wat wij ook doen
•    Is coaching nodig, van teams of individuen?
•    Ook in het ontwikkelen van organisaties coachen wij graag. 
•    Staan de visie en strategie helder op papier? Dan is het tijd voor de volgende stap: dit in de praktijk brengen. Ook hierin zijn we gespecialiseerd.
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!

`