#
Wie wij zijn en wat we doen

Ons team

Aangenaam kennis te maken!

Onze passie is het publiek domein. Met name gemeenten en zorgorganisaties. Want dát is de omgeving waar ingrijpende keuzes worden gemaakt.

Met een partner van buitenaf sta je sterker. Collegamento helpt om die keuzes te maken én om met de gevolgen om te gaan. 

 

Wat we doen

Onze passie: Het publieke domein steeds een stukje beter te maken

Onze passie is het publiek domein. Met name gemeenten en zorgorganisaties. Want dát is de omgeving waar ingrijpende keuzes worden gemaakt. Keuzes, die je in staat stellen om met minder méér te doen. Dat vraagt lef. En focus. Is dat altijd gemakkelijk? Nee, integendeel zelfs. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat je daar als organisatie niet alleen in hoeft te staan. Met een partner van buitenaf sta je sterker. Collegamento helpt om die keuzes te maken én om met de gevolgen om te gaan. 


Onze adviseurs staan niet achter, niet voor, maar naast jou. Samen werken we aan urgentie en focus (moeten), perspectief en draagvlak (willen), kwaliteit en ontwikkeling (kunnen), en effectief leiderschap en oplossingen (durven). Wat daarbij key is? De drijfveren van mensen en de effectiviteit van hun gedrag. We versterken de onderlinge samenwerking. We staan continu in verbinding. En zijn actief betrokken. Met jarenlange ervaring en een rugzak vol kennis. Wij zijn rolvast, zodat jij als opdrachtgever in positie bent en blijft. Zo kunnen we onze belofte nu al zo'n 2 decennia waarmaken: ‘Met Collegamento maak je keuzes!’
 

photo

image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!