Over Amber van Donkelaar

Passie voor structuur, strategie en optimaliseren van samenwerkingen

Wie Amber kent, weet dat zij voor resultaat gaat. Ze zegt wat ze vindt, denkt in oplossingen, ziet snel kansen en is niet bang om naar voren te stappen. Amber zet deze kwaliteiten in binnen de publieke sector, om zo haar bijdrage te leveren aan de aanpak van maatschappelijke vraagstukken. Ze bijt zich vast in een vraagstuk en met haar enthousiasme weet ze mensen mee te krijgen. Dat alles met een positieve aanpak: want het beoogde resultaat behalen, gebeurt met plezier.

Optimistische insteek
Amber haar passie ligt in het optimaliseren van samenwerkingen, structuur en strategie. Met haar optimistische insteek ziet ze overal verbetermogelijkheden. Opdrachtgevers waarderen haar snelle aanpak, open houding en doortastendheid. En wat je geeft, is wat je krijgt: Amber merkt dat mensen zich makkelijk openstellen bij haar en vertellen wat er echt speelt. Dat is fijn, want zo krijgt ze snel de knelpunten in een groep boven tafel. In opdrachten voor zowel gemeenten als zorginstellingen gaat ze aan de slag als adviseur of projectleider. Als ze tijdens het proces figuurlijk lampjes boven hoofden aan ziet gaan en er een mooi resultaat uitkomt, is Amber tevreden. Haar oneliner? ‘Als ik iets doe, doe ik het goed’. En dat bewijst ze keer op keer. Ze heeft haar plek bij Collegamento gevonden, dankzij de fijne werksfeer en de oprecht betrokken collega’s. 

Ervaring
Amber heeft de bachelor Bestuurskunde en de master Publiek Management aan de Radboud Universiteit in Nijmegen succesvol afgerond. Na haar studie heeft ze een traineeship binnen de publieke sector gevolgd. Hier heeft Amber in twee jaar tijd vier verschillende opdrachten uitgevoerd, binnen verschillende overheidsinstanties en vanuit variërende functies. Zo heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan binnen het publiek domein, geleerd hoe de politieke lijntjes lopen en hoe om te gaan met complexe belangen. 

“Door mijn doelgerichtheid en enthousiasme help ik organisaties en medewerkers met het maken van een keuze waar ze achter staan”.


 

Terug naar overzicht
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!