Over Chantal Fokker

Mensen verder helpen

Veel ballen in de lucht houden en mensen verder helpen: daarvan wordt Chantal blij. Als energieke spil in het Collegamento web heeft zij een verbindende rol. En die ligt haar goed. Als de adviseurs op kantoor komen, kunnen ze op een warm welkom en oprechte aandacht rekenen. Sociaal en attent dus, maar óók een echte aanpakker. Ze ondersteunt op allerlei gebieden en dat wordt gewaardeerd. Deze duizendpoot heeft de rol als officemanager goed in de vingers.

Afwisselend en dynamisch
Geen enkele werkdag van Chantal is hetzelfde. Het ene moment is ze bezig met de website, het andere moment met het verwerken van de huisstijl in het interieur, vervolgens zorgt ze dat alles klaarstaat voor een training en anders zit ze achter haar bureau voor het nalopen van offertes of het agendabeheer van de adviseurs. Afwisselend en dynamisch werk dus. En daar houdt ze van. Zowel collega’s als gasten die voor een training of gesprek komen, voelen zich hier thuis. Daar zorgt Chantal wel voor. Als ze daarnaast ook nog events mag organiseren zoals een partnerweekend, kerstborrel of een bijeenkomst, is ze helemaal in haar nopjes. 

Mensgerichte organisatie
Wat Chantal zo waardeert aan Collegamento, is dat deze organisatie echt oog heeft voor de mens. Iedereen heeft passie voor wat hij of zij doet en gaat er volledig voor, maar het is altijd in balans. Daarbij wordt er gekeken naar wat jij als medewerker nodig hebt. Om te ontwikkelen, om te groeien, om je goed te voelen. Een flexibele club, waarbij men vooral oog heeft voor wat wél mogelijk is. Dat is duurzame inzetbaarheid!
 

Terug naar overzicht
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!