Over Hanneke Keus

Wat doet een organisatie nou precies en waarom?

Hanneke maakt zichzelf het liefst overbodig. Ze wordt blij als het haar lukt dat mensen het zélf gaan doen. Met haar brede ervaring in het sociale domein lost ze als verandermanager, adviseur en coach samenwerkingsvraagstukken op en implementeert veranderingen op de werkvloer. Plezier staat daarbij voorop: Hanneke weet haar enthousiasme moeiteloos over te brengen. 

Primaire proces verbeteren
Hanneke heeft een lange staat van dienst en neemt veel ervaring met zich mee. En dat merken opdrachtgevers. Toch blijft ze zelf ook nog iedere dag leren. Met haar houding ‘kom maar op, ik ben nergens bang voor’, pakt Hanneke vraagstukken beet. Ze begint vaak met de vraag “wat doet een organisatie nou precies en waarom?”. Daarna duikt ze meer de diepte in en kijkt ze naar de samenwerking en verbeteropties. Daarbij vindt ze het fijn als de opdracht heel dicht tegen het primaire proces aan ligt. Hanneke wil de schakel zijn naar de praktijk en juist daar verbeteren. Haar ongekende nieuwsgierigheid, relativeringsvermogen en humor helpen daarbij. Ze is heel goed in mensen enthousiast maken en zoekt altijd naar de ‘plezierknop’. Daarbij heeft ze oog voor de mens én voor het resultaat. Als ze vervolgens iets heeft toegevoegd en een organisatie, team of professional het zelf gaat doen, is ze tevreden. 

Ervaring
Hanneke heeft een brede ervaring in het sociale domein: zorg, welzijn en participatie.
Na 9 jaar als ondernemer en zelfstandig adviseur heeft Hanneke zich in 2016 aangesloten bij Collegamento.

“Keuzes maken op basis van ervaringsleren. Samen met anderen en verantwoordelijkheid nemen voor het eigen werk. Oog voor zowel het proces als het resultaat. Dat vraagt om dialoog, enthousiasme, daadkracht, openheid en vertrouwen in elkaar.”
 

Terug naar overzicht
image

TERUGBELVERZOEK

Of ga naar contactformulier
photo
WIL JE ADVIES?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze adviseurs!